Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Cotage mix

(Lenka, 17. 7. 2012 12:06)

Koupím: 1 vaničku Cotage, 2 mrkve, 1 malá plechovka tuňáka piri, piri - ostře pálivá
Postup: mrkem nastrouhám, zamíchám s tvarohem a tuňákem.
Nesolím, nepepřím. :))

Ananasový koktejl

(Gabriela, 12. 3. 2010 10:05)

Potřebujeme: kousek čerstvého ananasu,bilý light jogurt,vodu

Postup: Ananas dáme do mixeru,rozmixujeme a přidáme bilý jogurt (3 velké lžičky)+ hrniček vody. Znovu rozmixujeme a hotovo. Velice dobrá snídaně:-) Mužeme si k tomu vzit celozrnou housku. :-P

Lehký salát Cotage

(Paty, 29. 4. 2009 16:10)

1 sýr Cotage,1 cibulku s natí,2-3 ředkvičky,pepř,sůl.
Cibulku nakrájíme na kolečka i nať,ředkvičky nakrájíme na plátky a promícháme se sýrem dochutíme a podáváme s celozrným pečivem.

Rychlá brokolda

(Renata, 3. 2. 2009 6:34)

Brokolici rozebranou na růžičky uvaříme v mírně osolené vodě. Trochu vody slijeme a necháme stranou. K uvařené brokolici přidáme 1-2 kostky (podle toho kolik brokolice jste uvařili)nízkotučného taveného sýra a rozmixujeme. Podle potřeby přilejeme vodu slitou z uvařené brokolice. Dochutíme solí, pepřem, česnekem ... co komu chutná.
Stejně můžeme využít i mražený hrášek.

Kuřecí směs

(Renata, 3. 2. 2009 6:27)

Tento recept jsem kdysi, někde ... vyštrachala na netu a úspěšně používám stále.
Je to recept na základ z kuřecích prsou a vajíčka, ze kterého vyrobíte plněné papriky, plněné cukety, hamburgery, teplé tousty, masové noky anebo bramborovou pizzu.
Jeden recept, který jde použít na různé jídla

základ na 4 porce:
400 g mleté kuřecí prsa, 1 vejce, 100g cibule, 50g česnek,koření podle chuti

Smíchat a pak je možné to použít na:

Plněné papriky: směs naplnit do vydlabaných paprik celých, podlít, přidat koření jako u běžných paprik/nové koření, bobkový list, oregáno/ a dusit do měkka. Taky jde papriky rozpůlit, naplnit směsí, dát na plech, překrýt plátkem sýru a upéct.

Plněné cukety: malé cukety rozpůlit, vydlabat, naplnit směsí masa a nechat upéct v troubě. Chutná i studené.

Hamburgery: ze směsi udělat malé karbanátky, na pečícím papíře v troubě upéct nebo na pánvi na kapičce oleje
Teplé tousty: směs navršit na křehké plátky, strčit do trouby a upéct.Lze posypat sýrem.

Masové noky: lžičkou vykrajovat ze směsi noky a zavařit je do zeleninového vývaru. Buď je nechat v polévce, nebo je můžeme podávat s těstovinami/rýží/ a polít kečupem.

Bramborová pizza: nastrouhat syrový brambor a vyždímat vodu. Osolit, přidat pepř, kmín a jeden bílek a rozetřít na pečící papír. Nechat napůl zapéct, pak potřít masovou směsí , položit plátky rajčat nebo pokapat kečupem, posypat strouhaným netučným sýrem a nechat dopéct.

Mouka

(Niki, 2. 2. 2009 15:51)

Andrejko díky za tip,určitě vyzkouším .... Niki

Mouka

(Andrea, 1. 2. 2009 10:55)

Ahoj, můžu jen dát tip....ted jsem ve zdravé výživě koupila rýžovou mouku....tak zahušťuji s ní. Je to na dietu lepší!Jinak ti fandím!
Andrea

 

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA