Jdi na obsah Jdi na menu
 


Králík v zelenině

21. 1. 2009

Ingredience: 280 g králík, 40 g mrkev, 10 g celer, 60 g petržel, 20 g hrášek, 20 g olej, sůl

Postup: Omyté králičí maso nakrájíme na kousky, opečeme nasucho, osolíme, podlijeme teplou vodou a dusíme v malém množství vody. Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na malé kostičky a přidáme k dusícímu se masu. Nakonec přidáme hrášek (je-li sterilovaný musíme jej propláchnout. Pokrm podusíme a nakonec přidáme olej do hotového jídla.

Počet porcí: 4

Doba přímé přípravy: 1 hod.

Výživové hodnoty (v jedné porci):

  • Bílkoviny: 14.4 g
  • Tuky: 11.5 g
  • Sacharidy: 3.3 g

Energetické hodnoty (v jedné porci)

  • Energie: 728.0 kJ
 
 

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA