Zeleninové rizoto
26. 1. 2009
Ingredience:
1 cibule
sterilovaný hrášek
sterilovaný kukuřice
1 hrnek rýže
1/2 kostky bujónu
kari
sůl
strouhaný sýr
Uvaříme rýži v bujónu. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme zeleninu, prohřejeme, pak promícháme s rýží a okořeníme podle chuti. Na talíři posypeme strouhaným sýrem, případně přelijeme kečupem.
1 cibule
sterilovaný hrášek
sterilovaný kukuřice
1 hrnek rýže
1/2 kostky bujónu
kari
sůl
strouhaný sýr
Návod k přípravě:
Uvaříme rýži v bujónu. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme zeleninu, prohřejeme, pak promícháme s rýží a okořeníme podle chuti. Na talíři posypeme strouhaným sýrem, případně přelijeme kečupem.