Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bulgur s kuřecím masem a zeleninou

2. 12. 2010

Bulgur s kuřecím masem a zeleninou




POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Bulgur, kuřecí maso,jedna cibule, kousek dýně Hokaido, kousek patizónu, 3 stroučky česneku, zelená petržel, pórek, sůl, kmín, olej

POSTUP PŘÍPRAVY

Bulgur si propláchneme.Dávám jeden díl bulguru a dva díly vody.Osolím, pár kapek olivového oleje.Dám vařit na 2 minuty.Pak zabalím hrnec do ručníku a dám na 15 - 20 minut odstát do peřin.
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme maso.Když je maso orestované přidáme na kostičky nakrájený parizón,dýni,česnek a chvili dusím.Osolím, okminuji (můžete použít i jiné koření, protože vařím i pro ročního syna tak nedávám)Jak je vše měkké přidám bulgur a pórek.Při servírování posypu petrželkou.
Dobrou chuť

ZOBRAZIT POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY

Vařím bulgur a smažím cibulku
Přidám maso
Přidám zeleninku, můžete použít i jinou zeleninu.
A hotovo....Ať Vám chutná

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář