Bulgur s kuřecím masem a zeleninou
2. 12. 2010
Bulgur s kuřecím masem a zeleninou
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Bulgur, kuřecí maso,jedna cibule, kousek dýně Hokaido, kousek patizónu, 3 stroučky česneku, zelená petržel, pórek, sůl, kmín, olej
POSTUP PŘÍPRAVY
Bulgur si propláchneme.Dávám jeden díl bulguru a dva díly vody.Osolím, pár kapek olivového oleje.Dám vařit na 2 minuty.Pak zabalím hrnec do ručníku a dám na 15 - 20 minut odstát do peřin.
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme maso.Když je maso orestované přidáme na kostičky nakrájený parizón,dýni,česnek a chvili dusím.Osolím, okminuji (můžete použít i jiné koření, protože vařím i pro ročního syna tak nedávám)Jak je vše měkké přidám bulgur a pórek.Při servírování posypu petrželkou.
Dobrou chuť
ZOBRAZIT POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
|
Vařím bulgur a smažím cibulku |
|
Přidám maso |
|
Přidám zeleninku, můžete použít i jinou zeleninu. |
|
A hotovo....Ať Vám chutná |