ZELENINOVÝ EINTOPF S HOVĚZÍM MASEM
2 porce :
350g libového hovězího masa, 1,5 lžíce neztuženého rostlinného tuku, 1 lžíce sladké mleté papriky, na špičku nože cayenského pepře, 1 bobkový list, 1 lžička kmínu, 1 lžička bylinkové soli, 0,5 litru zeleninového bujonu( z kostky), 1-2 pórky, 1 cibuli, 350g mrkve, 200g celeru, 2 lžíce nasekané petrželky.
Maso nakrájíme na kostky. (kokosový) olej rozpálíme v kastrole a maso na něm opečeme + mletou papriku+ cayenský pepř + bobkový list+ kmín+ bylinkovou sůl.
Maso zalijeme zeleninovým vývarem a zakryté necháme asi 70 minut mírně vařit. Mezitím si nakrájíme pórek na kolečka. Cibuli + mrkev + celer - nakrájíme na kostičky. Když se maso uvaří přidáme zeleninu a ještě vaříme 20 minut. Před podáváním vyjmeme bobkový list a eintopf posypeme petrželkou.